Remontit Nummelassa myös erikoiskohteisiin

Esa-Palvelut Oy toteuttaa Nummelassa monipuoliset remontit. Kaipaavatko huoneistosi seinät uutta väriä? Pitäisikö tehdä vähän isompi muodonmuutos kodillesi? Vai kaipaatko erikoislaatuista remontointitaitoa vanhaa rakennustapaa edellyttävään kohteeseesi? Näissä ja muissa remonttipalveluissa Esa-Palvelut Oy tarjoaa asiantuntevaa apua.

Rakennuspalvelut maanrakennuksesta yksityiskohtaiseen viimeistelyyn

Toteutamme isojakin rakennusurakoita aina maanrakennuksesta lähtien. Pyrimme aina laadukkaaseen lopputulokseen, aikatauluja noudattaen. Olemme toimineet jo pitkään, joten hallitsemme ajankäytön ja toimimme ammattitaitoisesti. Kysy tarjous palveluistamme.

Pienet ja suuret huoneistoremontit

Huoneistoremontti voi tarkoittaa koko kodin kunnostusta lattiasta kattoon. Tällöin kunnostamme kaikki pinnat ja kotisi saa uuden, nykyaikaisen ilmeen. Huoneistoremontti kannattaa tehdä, kun olet juuri muuttanut uuteen asuntoon tai haluat laittaa vanhan vuokralle. Myös myyntitilanteessa pieni huoneistoremontti (esim. tapettien vaihto) tekee kohteestasi kiinnostavan ostajien silmissä. Hoidamme kaikki kuviteltavissa olevat remonttitoimenpiteet.

Vanhaa rakennustapaa edellyttävät kohteet

Haluatko entisöidä vanhan puurakennuksen? Tai kunnostaa pihan vanhan vajan? Toteutamme myös vanhaa rakennustapaa edellyttävät kohteet huolella. Palautamme vanhan kohteet uniikin tunnelman, noudattamalla samaa rakennusmetodia, kuin kohdetta aikoinaan valmistaneet rakennusmestarit.

Kysy tarjous palveluista

Hoidetaanko kiinteistönhuollon tehtävät vai etsitkö remontoijaa? Vai haluatko muuttopalvelut avuksesi tai vuokrata muuttolaatikot? Lähetä meille viestiä ja vastaamme mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Esa-Palvelut Oy
Vesakkotie 2
03100 NUMMELA

Y-tunnus: 2013341-7
Puh: 050 300 2221

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Esa-Palvelut Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.