RAKENTAMINEN ja KORJAAMINEN VANHAA KUNNIOITTAEN

Esa-Palvelut Oy toteuttaa Nummelassa monipuoliset remontit.

Oletko korjaamassa vanhaa taloa? Puuttuvatko ideat ja toteuttaja? Esalla on kymmenien vuosien kokemus remonttipalveluista ja vanhojen rakennusten korjaamisesta. Ota yhteyttä - Esa-Palvelut Oy tarjoaa asiantuntevaa apua remontteihin ja korjaustöihin.

Pyydä tarjous

Viimeistellyt rakennuspalvelut ja pihatyöt

Toteutamme isojakin rakennusurakoita ja hoidamme myös pihatyöt, kuten nurmikoiden laitot ja pihakivetysten asennukset. Pyrimme aina laadukkaaseen lopputulokseen, aikatauluja noudattaen. Olemme toimineet jo pitkään, joten hallitsemme ajankäytön ja toimimme ammattitaitoisesti. Kysy tarjous palveluistamme!

Vanhaa rakennustapaa edellyttävät kohteet

Haluatko entisöidä vanhan puurakennuksen? Tai kunnostaa pihan vanhan vajan? Toteutamme myös vanhaa rakennustapaa edellyttävät kohteet huolella. Palautamme vanhan kohteet uniikin tunnelman noudattamalla samaa rakennusmetodia kuin kohdetta aikoinaan valmistaneet rakennusmestarit.

Korjaukset ja huoneistoremontit

Teemme huolella erilaiset kodin pienet remontit, korjaukset ja kunnostustyöt. Kunnostamme esimerkiksi pintoja niin, että kotisi saa uuden ilmeen. Pieni remontti kannattaa tehdä, kun olet muuttanut uuteen asuntoon tai haluat laittaa vanhan vuokralle. Myös myyntitilanteessa kevyt huoneistoremontti (esim. tapettien vaihto) tekee kohteestasi kiinnostavan ostajien silmissä. Kysy rohkeasti lisää remonttipalveluistamme!

Tutustu myös lumitöihimme

Yhteystietomme

Esa-Palvelut Oy

Leivosentie 33 C
03100 Nummela

 

Ota yhteyttä: 

 050 300 2221

 esapalvelut@netti.fi