Lumityöt yrityksille ja yksityisille Nummelassa

Esa-Palvelut Oy hoitaa lumityöt Nummelassa viivyttelemättä. Lumityöt kuuluvat kiinteistönhuollon sopimuksen kanssamme solmineille asiakkaille automaattisesti, mutta voit myös tilata meiltä pelkästään lumityöt. 

Työmme toteutamme reagoimalla nopeasti sään muutoksiin – olipa sitten yö tai päivä. Pyydä meiltä tarjous jo tänään!

Kaikki yhteystietomme

Suoritamme lumityöt ja hiekoitukset aina ajallaan ja oikealla hetkellä

Asutko taloyhtiössä tai omakotitalossa? Olipa kotisi mikä vain, jätä lumityöt meille. Taloyhtiöille tarjoamme joustavaa kiinteistöhuollon sopimusta, joka voidaan solmia koskemaan kaikkia huoltotöitä tai esimerkiksi vain ulkotöitä. Tällöin huolehdimme – olipa vuorokauden aika mikä vain – että taloyhtiön pihapiiri on helppokulkuinen ja turvallinen.

Yrittäjä: huolehdi imagostasi ja asiakkaiden turvallisuudesta

Kiinteistön omistajan vastuulla on, että kiinteistön käyttäjien kulkeminen on turvallista. Hoitamalla lumityöt säännöllisesti ja reagoimalla nopeasti yllättäviin säämuutoksiin, pidämme kiinteistösi siistinä. Hoidamme työmme sujuvasti ja huolella lumitöissä. Viimeistelemme kiinteistön alueen lumityöt hiekoittamalla. Pidämme yritysilmeesi siistinä ja asiakkaasi turvassa – pyydä Esalta tarjous!

Tutustu myös kuljetuksiin

Yhteystietomme

Esa-Palvelut Oy

Leivosentie 33 C
03100 Nummela

 

Ota yhteyttä: 

 050 300 2221

 esapalvelut@netti.fi

 

Kysy tarjous palveluista

Hoidetaanko kuolinpesän tyhjennys vai etsitkö remontoijaa? Vai haluatko muuttopalvelut avuksesi tai vuokrata muuttolaatikot? Lähetä meille viestiä ja vastaamme mahdollisimman pian!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.