Muuttokuljetukset ja vaihtolavat Nummelasta käsin

Esa-Palvelut Oy tarjoaa luotettavat kuljetuspalvelut Nummelasta käsin. Kun tarvitset tavaroillesi turvallista ja aikatauluja noudattavaa kuljetusta, voit luottaa turvallisin mielin meidän ammattilaisiimme. Onko kyseessä pieni, yksittäinen esine tai kenties suurempi tavarakuorma? Ei sen väliä, sillä me kuljetamme kaiken tarpeesi mukaan!

Muuttokuljetus vaivattomasti

Muutto tuntuu aina stressaavalta ja hankalalta urakalta. Muuttoa helpottaa kuitenkin huimasti se, että mukana on osaava kuljettaja. Esa-Palvelut on erikoistunut muuttokuljetuksiin. Muutot onnistuvat Nummelan seudulta kaikkialle Suomeen.

Perille aikataulussa

Koska haluamme tarjota vain parasta kuljetuspalvelua, huolehdimme siitä että kyytiimme uskottu omaisuus saapuu perille kohteeseensa ajoissa ja samassa kunnossa kuin kuljetusautoon lastattaessa. Kanssamme kuljetettava omaisuutesi on turvassa koko matkan ajan, aina lähtöpisteestä toimitusosoitteeseen.

Vaihtolavat talkoisiin ja remontointiin

Vuokraamme vaihtolavoja kilpailukykyisin hinnoin. Vaihtolavat ovat siistissä kunnossa ja sopivat mainiosti esimerkiksi pihatalkoisiin tai jätelavaksi remontin ajalle. Kun tarvitset vaihtolavoja vuokralle Nummelan seudulla, niin meiltä kannattaa ehdottomasti kysyä tarjousta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy tarjous palveluista

Hoidetaanko kiinteistönhuollon tehtävät vai etsitkö remontoijaa? Vai haluatko muuttopalvelut avuksesi tai vuokrata muuttolaatikot? Lähetä meille viestiä ja vastaamme mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Esa-Palvelut Oy
Vesakkotie 2
03100 NUMMELA

Y-tunnus: 2013341-7
Puh: 050 300 2221

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Esa-Palvelut Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.