kuolinPESIEN TYHJENNYkset VIHDIssä ja lähialueilla

Esa-Palvelut Oy ostaa ja tyhjentää kuolinpesiä Nummelassa, muualla Vihdissä ja lähialueilla. Mikäli kuolinpesässä on arvotavaraa, tyhjennämme sen ja maksamme tilaajalle kuolinpesän sisällön arvon. Jos  taas tilaat rahallisesti arvottoman kuolinpesän tyhjennyksen kierrätykseen tai jäteasemalle, me hoidamme sen puolestasi maksua vastaan. Asiakkaana sinä valitset haluamasi palvelun.

Ota yhteyttä kokeneeseen kuolinpesän tyhjentäjään Nummelassa ja pyydä tarjous! 

Katso yhteystietomme

Arviointi ja aikataulu

Kuolinpesän tyhjennys alkaa aina arvioinnista, joka tehdään paikan päällä sovittuna ajankohtana. Irtaimiston arvioinnin jälkeen saat meiltä tarjouksen saman tien paikan päällä tai myöhemmin sähköpostitse.


Mikäli iso osa irtaimistosta on myyntikelvotonta, voimme tehdä työstä tarjouksen jäteasemakuluineen. Pidämme huolen siitä, että kierrätys tapahtuu ekologisesti. Kierrätämme esimerkiksi paperi-, lasi-, metalli- ja pahvijätteen, ja arkaluontoiset paperit tuhoamme paperisilppurilla.

Mikäli hyväksyt tarjouksen, voimme seuraavaksi sopia aikataulusta, jolla kuolinpesä tyhjennetään. Saamme kokemusta hyödyntäen tyhjennettyä isojakin määriä irtaimistoa nopealla aikataululla. Meiltä löytyy laaja kalusto, jolla tyhjennys onnistuu kätevästi. Hoidamme luotettavasti myös kuolinpesäasuntojen loppusiivoukset ja korjaukset.


Lue lisää yrityksestämme

Yhteystietomme

Esa-Palvelut Oy

Leivosentie 33 C
03100 Nummela

 

Ota yhteyttä: 

 050 300 2221

 esapalvelut@netti.fi

 

Kysy tarjous palveluista

Hoidetaanko kuolinpesän tyhjennys vai etsitkö remontoijaa? Vai haluatko muuttopalvelut avuksesi tai vuokrata muuttolaatikot? Lähetä meille viestiä ja vastaamme mahdollisimman pian!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.