Lumityöt yrityksille ja yksityisille Nummelassa

Esa-Palvelut Oy hoitaa lumityöt Nummelassa viivyttelemättä. Lumityöt kuuluvat kiinteistönhuollon sopimuksen kanssamme solmineille asiakkaille automaattisesti, mutta voit myös tilata meiltä pelkästään lumityöt. Työmme toteutamme reagoimalla nopeasti sää muutoksiin, oli sitten yö tai päiviä. Kalustomme on laadukasta ja hyvin huollettua. Kysy meiltä tarjous jo tänään!

Yksityinen: huolehdimme kiinteistösi helppokulkuisuudesta

Asutko taloyhtiössä tai omakotitalossa? Olipa kotisi mikä vain, jätä lumityöt meille. Taloyhtiöille tarjoamme joustavaa kiinteistöhuollon sopimusta, joka voidaan solmia koskemaan kaikki huoltotöitä tai esimerkiksi vaan ulkotöitä. Tällöin huolehdimme, että olipa vuorokauden aika mikä vain, taloyhtiön pihapiiri on helppokulkuinen ja turvallinen.

Yrittäjä: huolehdi imagostasi ja asiakkaiden turvallisuudesta

Kiinteistön omistajan vastuulla on, että kiinteistön käyttäjien kulkeminen on turvallista. Hoitamalla lumityöt säännöllisesti ja reagoimalla nopeasti yllättäviin säämuutoksiin, pidämme kiinteistösi siistinä. Hoidamme työmme sujuvasti ja huolella käyttämällä mm. Bobcatia lumitöissä. Viimeistelemme kiinteistönalueen lumityöt hiekoittamalla. Pidämme yritysilmeesi siistinä ja asiakkaasi turvassa – kysy meiltä tarjousta! 

Kysy tarjous palveluista

Hoidetaanko kiinteistönhuollon tehtävät vai etsitkö remontoijaa? Vai haluatko muuttopalvelut avuksesi tai vuokrata muuttolaatikot? Lähetä meille viestiä ja vastaamme mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Esa-Palvelut Oy
Vesakkotie 2
03100 NUMMELA

Y-tunnus: 2013341-7
Puh: 050 300 2221

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Esa-Palvelut Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.