Lumityöt yrityksille ja yksityisille Nummelassa

Esa-Palvelut Oy hoitaa lumityöt Nummelassa viivyttelemättä. Lumityöt kuuluvat kiinteistönhuollon sopimuksen kanssamme solmineille asiakkaille automaattisesti, mutta voit myös tilata meiltä pelkästään lumityöt. Työmme toteutamme reagoimalla nopeasti sää muutoksiin, oli sitten yö tai päiviä. Kalustomme on laadukasta ja hyvin huollettua. Kysy meiltä tarjous jo tänään!

Yksityinen: huolehdimme kiinteistösi helppokulkuisuudesta

Asutko taloyhtiössä tai omakotitalossa? Olipa kotisi mikä vain, jätä lumityöt meille. Taloyhtiöille tarjoamme joustavaa kiinteistöhuollon sopimusta, joka voidaan solmia koskemaan kaikki huoltotöitä tai esimerkiksi vaan ulkotöitä. Tällöin huolehdimme, että olipa vuorokauden aika mikä vain, taloyhtiön pihapiiri on helppokulkuinen ja turvallinen.

Yrittäjä: huolehdi imagostasi ja asiakkaiden turvallisuudesta

Kiinteistön omistajan vastuulla on, että kiinteistön käyttäjien kulkeminen on turvallista. Hoitamalla lumityöt säännöllisesti ja reagoimalla nopeasti yllättäviin säämuutoksiin, pidämme kiinteistösi siistinä. Hoidamme työmme sujuvasti ja huolella käyttämällä mm. Bobcatia lumitöissä. Viimeistelemme kiinteistönalueen lumityöt hiekoittamalla. Pidämme yritysilmeesi siistinä ja asiakkaasi turvassa – kysy meiltä tarjousta! 

Kysy tarjous palveluista

Hoidetaanko kiinteistönhuollon tehtävät vai etsitkö remontoijaa? Vai haluatko muuttopalvelut avuksesi tai vuokrata muuttolaatikot? Lähetä meille viestiä ja vastaamme mahdollisimman pian!